Construction
Permanent

Published on

Brussel

ACCOUNT MANAGER BRUSSEL-BRABANT

Wil jij in een groeiende en internationale omgeving te werken? Ben jij een verkoper in hart en nieren die het leuk vindt om zowel met huidige klanten te werken als onderweg te prospecteren? Heb jij affiniteit met de bouwsector? En is werken in de veiligheidsdiensten iets wat jou aanspreekt? Lees dan zeker verder…

Deze vacature is al ingevuld, bedankt voor de intresse.

Indien u wenst kan u alsnog u contact gegevens achterlaten en kijken wij of wij u aan een gelijkaardige Vacature kunnen koppelen.

Jouw uitdaging

Als Account Manager is jouw belangrijkste verantwoordelijkheid het benutten van commerciële kansen binnen de beveiligingsbranche. Iedere dag weer ben jij dé partner voor de klant en help je mee met het verder uitbouwen van jouw regio.   Je staat in voor het uitbreiden van de bouwplaatsen en werven in Brussel en Brabant. Dit doe je samen met jouw collega’s van de binnendienst en de ervaren Account Managers. Zo maak jij het verschil en kun je de klant optimaal bedienen, verwachtingen overtreffen en de samenwerking uitbreiden. 

Wie is onze klant

BauWatch is een ondernemende, snelgroeiende en internationale organisatie die is uitgegroeid tot marktleider in het leveren van efficiënte diefstalpreventie, betrouwbare bescherming tegen materiële schade en de nodige aandacht voor het thema gegevensbescherming. Dit alles dankzij een geavanceerde technologie, intelligente concepten, een uitstekende service en uiteraard een persoonlijke ondersteuning.   De best mogelijke bescherming tegen diefstal en vandalisme is volgens BauWatch niet gebaseerd op een eenvoudige beveiligingscamera, maar op een van A tot Z doordacht beveiligingsconcept. Een groot deel van hun portefeuille zijn klanten in de Bouw, maar ze hebben ook een uitgebreid netwerken in de Infra, Logistiek en Energiesector.

Wij willen jou ontmoeten omdat:

Je hebt reeds een eerste commerciële ervaring achter de rug. Je bent resultaatgericht en klantgericht en slaagt erin de klantbehoefte te definiëren en te vertalen naar concrete oplossingen en draagt het bieden van service hoog in het vaandel. Je hebt affiniteit met de bouwsector en je bent zeer vloeiend in het Nederlands en Frans. Tot slot ben je flexibel, ondernemend, toon je initiatief en slaag je graag! 

Contact us

At M18, we understand that you're looking for more than just a job. You're searching for an opportunity to unleash your full potential, to grow and thrive in a work environment that suits you. And that's where we come in.

Contact

Tamara Sharafyan

Contact
Tamara Sharafyan

Want to receive the latest directly in your inbox? Sign up for our newsletter and don't miss any opportunity!