Cosmetica
Permanent

Published on

14 April, 2023
Mechelen

ACCOUNT MANAGER SCHOONHEIDSINSTITUTEN

Zijn verzorgingsproducten, cosmetica, peelings, …. echt jouw ding? Hou jij ervan om nieuwe deuren te openen bij potentiële klanten? Lijkt het jou fijn om schoonheidsinstituten te begeleiden in hun weg naar succes? Lees dan zeker verder en solliciteer voor deze vacature!

Deze vacature is al ingevuld, bedankt voor de intresse.

Indien u wenst kan u alsnog u contact gegevens achterlaten en kijken wij of wij u aan een gelijkaardige Vacature kunnen koppelen.

Over deze kans

Als Business Development & Account Manager bij Consulta ben je primair verantwoordelijk voor het realiseren van omzetgroei voor de specifieke verzorgingsmerken bij schoonheidsinstituten. Je zet sterk in op het vinden en openen van nieuwe verkooppunten en uitbreiden van je netwerk. Daarnaast begeleid je bestaande en nieuwe klanten in het sterk en succesvol maken van hun schoonheidsinstituut.

Over het bedrijf

Consulta is de grootste onafhankelijke cosmeticadistributeur in de Benelux en biedt ondersteuning bij elk aspect van een succesvolle zaak: van het leveren van apparatuur, materiaal en producten tot advies over marketing en promotie. De visie van Consulta? Samen Sterk! Ze staan niet tegenover, maar naast de klant om samen succes te bouwen én te vieren. De medewerkers van Consulta streven ernaar hun klanten te laten schitteren binnen hun verzorgingsgebied. Het succes van de Consulta-klant is voor de medewerkers zowel een plicht en passie tegelijkertijd.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring in een commerciële B2B functie binnen de schoonheidszorg. Je houdt ervan om deuren te openen bij potentiële klanten. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands en kennis van het Frans en Engels is een sterke plus. Tot slot ben je commercieel ingesteld, ondernemend, empathisch en krijg je een kick bij het boeken van successen. Je toont ownership en hebt een echte ‘can-do’ mentaliteit.

Contact us

At M18, we understand that you're looking for more than just a job. You're searching for an opportunity to unleash your full potential, to grow and thrive in a work environment that suits you. And that's where we come in.

Contact

Katrien Ghys

Contact
Katrien Ghys

Want to receive the latest directly in your inbox? Sign up for our newsletter and don't miss any opportunity!