HR
Permanent

Published on

27 November, 2023
Hasselt

AREA MANAGER

Op zoek naar een leuke uitdaging in de dienstenchequesector binnen een snelgroeiende organisatie? Combineer jij sterke communicatieve en commerciële skills met een resultaatgerichte mindset? Sta je te popelen om jouw team te motiveren en coachen om samen straffe doelstellingen te behalen? Lees dan zeker verder!

Deze vacature is al ingevuld, bedankt voor de intresse.

Indien u wenst kan u alsnog u contact gegevens achterlaten en kijken wij of wij u aan een gelijkaardige Vacature kunnen koppelen.

Why Apply Jouw Uitdaging

Als Area Manager ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en verder uitbouwen van jouw regio. Je bent de directe verantwoordelijke over de kantoren in jouw regio, 15 Branch Managers en 25 consulenten. Als Area Manager werk jij aan een duidelijke strategie met haalbare targets en acties. Met jouw management ervaring en aanstekelijke energie kan je jouw team motiveren, sturen en opleiden, en met jouw sales achtergrond begrijp je wat mensen nodig hebben om hun doelen te halen.   Je hebt een sterk inzicht in de acquisitiekost per klant, welke conversieratio’s worden nagestreefd én hoe deze kunnen worden gebruikt als sturingsmiddel voor sales en marketing acties in jouw regio. Jij begrijpt waar het potentieel ligt en zoekt continue mee naar manieren om dit optimaal te benutten. Je rapporteert aan de Sales Manager van EasyLife.    

About the role Wat maakt onze klant uniek

EasyLife is een snelgroeiend dienstenchequebedrijf van Antwerpse bodem met een gezonde growth mindset. Onder het motto ‘work hard, play hard’ ondersteunen ze gezinnen in heel België met hands-on huishoudhulpen. Hun kantoren- en klantennetwerk? Groots. Hun ambities? Mogelijks nog groter!  Om deze groei mee te verwezenlijken, zijn we op zoek naar een Area Manager die geen uitdaging uit de weg gaat. Zin om deel uit de maken van de Easy Life-familie met +3000 collega’s?   

Waarom wij jou willen ontmoeten

  • 5 jaar leidinggevende ervaring. Bij voorkeur ervaring in de staffing industry?  
  • Je bent resultaatgericht en gaat volledig voor je targets. The sky is the limit op dit gebied: je wordt helemaal gelukkig van het behalen en overshooten van je doelen.   
  • Commerciële mindset waarin de klant en huishoudhulp centraal staan. Jij weet hoe je ze kan overtuigen, en deelt deze best practices met je Branch Managers.  
  • Je bent een charismatische manager die het team kan motiveren en overtuigen om het beste van zichzelf te geven. Je hebt de gave om je team mee te krijgen in je verhaal door een hechte groepsdynamiek te creëren en de medewerkers centraal te plaatsen. 
Tot slot, je bent een enthousiaste, energieke manager die op zoek is naar een informele, snelgroeiende omgeving waarin je echt impact kan maken op de verdere groei!  

Contact us

At M18, we understand that you're looking for more than just a job. You're searching for an opportunity to unleash your full potential, to grow and thrive in a work environment that suits you. And that's where we come in.

Contact

Tamara Sharafyan

Contact
Tamara Sharafyan

Want to receive the latest directly in your inbox? Sign up for our newsletter and don't miss any opportunity!