HR
Permanent

Published on

7 December, 2023
Hasselt

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Affiniteit met HR, payroll en sociale wetgeving? Hou jij ervan om nieuwe contacten te leggen en relaties met klanten uit te bouwen? En zou je graag terechtkomen in een warm nest waar jij en je team op elkaar kunnen rekenen en van elkaar kunnen leren? Lees dan zeker verder!

Deze vacature is al ingevuld, bedankt voor de intresse.

Indien u wenst kan u alsnog u contact gegevens achterlaten en kijken wij of wij u aan een gelijkaardige Vacature kunnen koppelen.

Jouw uitdaging

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor de actieve prospectie naar bedrijven binnen het medium segment (bedrijven tussen de 20 en 200 werknemers) binnen de ruime regio Limburg.   Jouw doel is Partena Professional te positioneren als premium provider van HR Services, sterke relaties uit te bouwen met prospecten en het behalen van jouw commerciële targets.

Wie is onze klant

Partena Professional is een dienstverlener met een sterke focus op ondernemerschap en Human Resources. Het bedrijf ondersteunt en begeleidt start-ups, middelgrote en grote bedrijven bij hun administratieve procedures en HR-beleid. Met hun thought leadership bieden ze hoogwaardige, kwalitatieve diensten aan. De kantoren zijn verspreid over België, met het hoofdkantoor in Brussel. 

Waarom wij jou willen ontmoeten

Je hebt reeds commerciële ervaring en bent gekend met prospecteren. Je hebt affiniteit met HR/Payroll en een passie voor het adviseren van klanten en het aanbieden van oplossingen op maat. Je spreekt vloeiend Nederlands, bent ondernemend, enthousiast, alsook hou je ervan om out-of-the-box ideeën in te zetten om op die manier jouw klanten zo goed mogelijk én op maat te helpen. Tot slot ben je een echte team player met een pragmatische ‘can-do’ mentaliteit.

Contact us

At M18, we understand that you're looking for more than just a job. You're searching for an opportunity to unleash your full potential, to grow and thrive in a work environment that suits you. And that's where we come in.

Contact

Katrien Ghys

Contact
Katrien Ghys

Want to receive the latest directly in your inbox? Sign up for our newsletter and don't miss any opportunity!