Telecom/ICT
Permanent

Published on

19 January, 2024
Brussel

CUSTOMER PROJECT MANAGER

Ben jij op zoek naar een coördinerende rol met veel interne- en externe contacten? Hou je van een job op de baan waar je kunt samenwerken en sparren met klanten, collega’s en partners? En werk je liefst voor een telecom of bouwbedrijf in volle expansie? Lees dan zeker verder!

Deze vacature is al ingevuld, bedankt voor de intresse.

Indien u wenst kan u alsnog u contact gegevens achterlaten en kijken wij of wij u aan een gelijkaardige Vacature kunnen koppelen.

Over deze kans

Als Customer Project Manager (CPM) ben je het eerste contact voor jouw projecten met de klant en coördineer je Fiber-tothe-home-projecten en PoP-plaatsing. Je hebt daarbij een belangrijke rol bij de glasvezel uitrol in Vlaanderen en de rest van België. Je werk hiervoor samen met je lokale overheden, bouwbedrijven, fiber spelers alsook met jouw collega’s van Operations. Je doet site visits op voorhand, zorgt ervoor dat Operations de juiste vergunning aanvraagt, transport organiseert,… en bent aanwezig bij plaatsing van de PoPs en begeleidt de Site Acceptance Tests (SAT).  Als CPM ben je verantwoordelijk voor het behalen van alle deadlines en maak je deel uit van het sales team.   

Over onze klant

Amadys is marktleider in ‘passive equipment’ voor de nutssector: telecom, elektriciteit, water en gas. Samen met leveranciers ontwikkelt Amadys proactief ideeën om in te spelen op nieuwe marktontwikkelingen of specifieke klantbehoeften. Zij vormen morgen, nu!   Bij Amadys zijn 450 sterk gemotiveerde experts actief in België, Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Denemarken, Oostenrijk en Slowakije. Samen zorgen ze voor een omzet van meer dan € 450 miljoen. Klanten van Amadys zijn nutsbedrijven in de telecom en energiesector, alsook bouwbedrijven.    Amadys is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf en sinds een jaar maken zij deel uit van Netceed, een wereldwijde distributeur van infrastructuur apparatuur en materialen voor telecom en energiebedrijven met een totale omzet van € 2 miljard.   

Waarom wij jou willen

Je hebt reeds ervaring in de telecom of bouwsector en hebt interesse in techniek/telecom. Daarnaast heb je een aantal jaar ervaring in een coördinerende functie, en heb je kennis van SAO/Odoo. Je bent vloeiend in het Nederlands en hebt een goed niveau van het Frans en Engels. En ‘last but not least’, je bent autonoom, georganiseerd, pragmatisch, communicatief, empathisch, klantgericht en commercieel ingesteld.    

Contact us

At M18, we understand that you're looking for more than just a job. You're searching for an opportunity to unleash your full potential, to grow and thrive in a work environment that suits you. And that's where we come in.

Contact

Katrien

Contact
Katrien

Want to receive the latest directly in your inbox? Sign up for our newsletter and don't miss any opportunity!