Industrie
Permanent

Published on

23 November, 2022
Aalst

KLANTENBEHEERDER

Je verplaatsen in de behoeften en belangen van onze klanten en daar alle ruimte in krijgen spreekt je sterk aan! Daarbij is alles wat jij onze klanten aanbiedt maatwerk. En als klantenbeheerder krijg jij de vrijheid én het vertrouwen om van elke opdracht iets unieks te maken. Zie je het al voor je? Mooi, lees dan verder!

Deze vacature is al ingevuld, bedankt voor de intresse.

Indien u wenst kan u alsnog u contact gegevens achterlaten en kijken wij of wij u aan een gelijkaardige Vacature kunnen koppelen.

Over deze kans

Als Klantenheerder ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse Order2Cash proces van de aan jou toegewezen klanten.

  • Je ontwikkelt lange termijn relaties met klanten en geeft hen daarbij een eerste advies over het productenpakket. Hierbij adviseer je hen ook over de prijs en de levertijd. Je kiest zelf hoe je het wilt doen, face-2-face of telefonisch.
  • Je staat in voor de opvolging van offertes en beheert klantendossiers.
  • Je bent de brug tussen de klant en je bedrijf, en werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen.

Over het bedrijf

Wil jij werken bij een internationaal bedrijf van wereldklasse, waar inzet wordt erkend en plezier maken één van de basisprincipes is?

En wil je graag deel uitmaken van een innovatieve organisatie met als belangrijke bedrijfwaarden ‘learning & development’ (bv een opleiding in het buitenland voor bepaalde producten)?

Onze klant verkoopt hoogkwalitatieve producten en geeft ook gedegen advies bij het design van eindproducten aan klanten in de maakindustrie.

 

Wie ben jij?

Je hebt enige ervaring met B2B klanten en spreekt vloeiend Nederlands. Een goed niveau van het Engels, en een mondje Frans is hierbij ook een plus.

Je bent klantgericht, communicatief en goed georganiseerd in je administratie.

Tot slot ben je ook een teamspeler die open en aangenaam is in de omgang om met collega’s samen te werken!

Contact us

At M18, we understand that you're looking for more than just a job. You're searching for an opportunity to unleash your full potential, to grow and thrive in a work environment that suits you. And that's where we come in.

Contact

Frauke

Contact
Frauke

Want to receive the latest directly in your inbox? Sign up for our newsletter and don't miss any opportunity!