Media & Telecom
Permanent

Published on

8 August, 2023
Brussel

MEDIA & INNOVATION STRATEGIST

Hou je ervan om strategieën uit te werken en de rol van coördinator op te nemen? Kent het media landschap in België voor jou geen geheimen? Is werken in een dynamische, warme organisatie met een vlotte, open en gemoedelijke sfeer echt iets voor jou? Lees dan zeker verder en solliciteer voor deze vacature!

Deze vacature is al ingevuld, bedankt voor de intresse.

Indien u wenst kan u alsnog u contact gegevens achterlaten en kijken wij of wij u aan een gelijkaardige Vacature kunnen koppelen.

Over deze kans

Om de doelgroep van onze klant, De Nationale Loterij, te doorgronden, te kennen en te bereiken, staat het bedrijf voor enkele stevige maar mooie uitdagingen. Om op deze uitdagingen en evoluties in te spelen dient de Nationale Loterij de verschillende kanalen en trends te blijven onderzoeken om de mediastrategie op korte-, midden- en lange termijn te optimaliseren. Daarom zijn zij vandaag op zoek naar een Media & Innovation Strategist binnen hun marketing team. Je zal grondige analyses maken van de paid media en deze blijven monitoren en je stemt de media strategie hierop af. Daarnaast stel je een roadmap op voor de verschillende campagnes en acties, alsook ben jij de stuurman bij het uitwerken en implementeren van de mediastrategieën en zorg je ervoor dat alle stakeholders mee varen in dezelfde richting.  

Over deze organisatie

Al meer dan 85 jaar zorgt de Nationale Loterij voor veilig speelplezier voor alle Belgen ouder dan 18 jaar. De grote hoeveelheid aan kleine inzetten van vele spelers zorgen ervoor dat de Nationale Loterij 345 miljoen euro kan laten terugvloeien naar de Belgische samenleving. Talrijke waardevolle projecten en verenigingen krijgen op die manier de steun die ze nodig hebben om het verschil te maken.  De Nationale Loterij is in haar marktdomein de absolute referentie, enerzijds door haar betrouwbare en onberispelijke reputatie, en anderzijds door haar spelers de beste spelervaring aan te bieden via een gediversifieerde waaier van spelen en spelkanalen (Euromillions, Subito, Lotto, …). 

Wie ben jij?

Je hebt reeds een mooie ervaring opgebouwd op het gebied van media-, communicatie-, of marketingstrategie. Je hebt ook een doorgedreven inzicht in traditionele en digitale media en je kan complexe concepten vertalen naar verschillende teams en stakeholders. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands of Frans. Tot slot ben je iemand die van nature nieuwsgierig, proactief en innoverend is met het zakelijk inzicht om opportuniteiten te spotten en deze om te zetten in concrete doelstellingen en projecten.  

Contact us

At M18, we understand that you're looking for more than just a job. You're searching for an opportunity to unleash your full potential, to grow and thrive in a work environment that suits you. And that's where we come in.

Contact

Katrien Ghys

Contact
Katrien Ghys

Want to receive the latest directly in your inbox? Sign up for our newsletter and don't miss any opportunity!