Facility Services
Permanent

Published on

15 January, 2024
Gent

SALES & INSPECTION EXECUTIVE

Heb jij ervaring in de facility/cleaning sector en een passie voor het uitbouwen van klantrelaties? Ben je een zelfstandige, proactieve teamspeler met een hands-on mentaliteit? Hou jij ervan om te werken voor een organisatie in volle expansie en verandering en bouw je graag mee aan dit avontuur? En zou je graag terechtkomen in een warm bedrijf waar je kan groeien? Lees dan zeker verder!

Deze vacature is al ingevuld, bedankt voor de intresse.

Indien u wenst kan u alsnog u contact gegevens achterlaten en kijken wij of wij u aan een gelijkaardige Vacature kunnen koppelen.

Jouw Uitdaging

Als Sales & Inspection Executive sta je in voor het verder uitbouwen en beheren van het klantenbestand in regio Vlaanderen.  Dit doe je door actief in te zetten op netwerken, proactief jouw eigen netwerk aanspreken, leads opvolgen, …. Je verzekert een sterke service met de beste kwaliteit en zorgt ervoor dat de klant steeds tevreden is met het geleverde werk. Dit doe je door inspectiebezoeken te plannen bij jouw klanten. In deze functie zul je meestal op de baan zijn en van een home office en/of het kantoor in Gent gebruik kunnen maken.    

Wat maakt onze klant uniek?

MdN Cleaning is een sterk groeiend schoonmaakbedrijf opgericht in 1981 en gespecialiseerd in de professionele schoonmaak van privé- en openbare gebouwen, inclusief het schoonmaken van ruiten en ramen. MdN Cleaning is van oorsprong een familiebedrijf en sinds een jaar maken zij deel uit van de Isor-Holborn groep.  MdN Cleaning is een groeiend bedrijf met nog veel meer ambities, hier krijg je de ideale kans om jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf. Ze zetten in op lange termijnrelaties met de klant en streven ernaar om de beste service en kwaliteit te bieden.  

Waarom wij jou willen ontmoeten

Je hebt reeds een commerciële ervaring gehad in de facility sector en hebt ervaring met B2B klanten. Je bent proactief, hebt echte hands-on mentaliteit en een passie voor het adviseren van klanten. Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goed niveau van het Frans. Tot slot ben je sociaal, empathisch en integer om gemakkelijk contacten te leggen, relaties uit te bouwen en jouw netwerk op lange termijn te onderhouden en te blijven voeden.   

Contact us

At M18, we understand that you're looking for more than just a job. You're searching for an opportunity to unleash your full potential, to grow and thrive in a work environment that suits you. And that's where we come in.

Contact

Tamara

Contact
Tamara

Want to receive the latest directly in your inbox? Sign up for our newsletter and don't miss any opportunity!