Media & Telecom
Permanent

Published on

28 October, 2022
Brussels

SENIOR PRODUCT MANAGER

Hou je ervan een Product Roadmap te beheren en verantwoordelijk te zijn voor productontwikkelinen en verbeteringen binnen een B2C dienstencontext?

Deze vacature is al ingevuld, bedankt voor de intresse.

Indien u wenst kan u alsnog u contact gegevens achterlaten en kijken wij of wij u aan een gelijkaardige Vacature kunnen koppelen.

Why Apply

Hou je ervan een Product Roadmap te beheren en verantwoordelijk te zijn voor productontwikkelinen en verbeteringen binnen een B2C dienstencontext? Werk je graag autonoom maar krijg je ook veel energie van samenwerken met collega’s van verschillende afdelingen? Kom je het best tot je recht in een jonge, ondernemende en groeiende omgeving waar je wordt geapprecieerd voor initiatief en ownership?

3XJA?

Solliciteer dan meteen, of lees nog even verder…

   

About the role

Als Senior Product Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, opvolgen en bijsturen van de Product Roadmap voor verschillende platformen. Jouw doel is om door nieuwe ontwikkelingen de diensten en customer journey van onze klant continue te verbeteren en te blijven aligneren met ontwikkelingen in de markt. Je werkt hiervoor samen met Sales & Marketing om hun input voor de Roadmap te krijgen, en je scout ook de markt en concurrenten om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Je bespreekt de Roadmap met het team van ontwikkelaars, maakt afspraken over prioriteiten en timing, en je volgt de ontwikkelingen nauw op.

 

About the company

Onze klant is een gevestigde waarde in het media- en telecom landschap met verschillende online- en offline activiteiten.

 

Requirements

Je hebt minstens 5 jaar B2C product management ervaring in één van de volgende areas: online media, telecom, e-commerce,…. Je combineert strategisch/analytische inzichten met een pragmatische aanpak om strategiën te vertalen naar concrete acties. Tot slot ben je een verbinder die helder communiceert, mensen kan samenbrengen en graag met collega’s samen aan een doel werkt!

Contact us

At M18, we understand that you're looking for more than just a job. You're searching for an opportunity to unleash your full potential, to grow and thrive in a work environment that suits you. And that's where we come in.

Contact

Frauke

Contact
Frauke

Want to receive the latest directly in your inbox? Sign up for our newsletter and don't miss any opportunity!