IT
Permanent

Publié le

Brussel

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Ben jij gebeten door sales? Hou jij van het opbouwen en onderhouden van een uitgebreid klantennetwerk? Is oplossingsgericht verkopen jouw ding en wil jij een impact maken in een snelgroeiende scale-up? Lees dan zeker hieronder verder en contacteer ons voor meer info!

Deze vacature is al ingevuld, bedankt voor de intresse.

Indien u wenst kan u alsnog u contact gegevens achterlaten en kijken wij of wij u aan een gelijkaardige Vacature kunnen koppelen.

Over deze kans

Als Business Developer ben je verantwoordelijk voor de groei van Teamoty in België en op termijn in de Benelux. Je beheert een 5-6tal huidige klanten waar je op basis van raamcontracten nieuwe projecten gaat promoten en verkopen.    Ook ga je actief het klantenbestand uitbreiden door middel van actieve prospectie naar bouwbedrijven. Daarbij maak je gebruik van prospecten in het CRM-systeem van Teamoty. 

Over onze klant

Teamoty is een Saas-software scale-up gespecialiseerd in de bouwsector. Het bedrijf is van oorsprong Frans maar ondertussen wereldwijd actief. Als innovatieve scale-up zorgt Teamoty voor de modernisering en optimalisatie van het supply chain management. In 2018 zagen een professional op het gebied van Lean Construction-methodologie en een software-expert de nood aan innovatieve tools en digitale oplossingen. Hun zakelijke visie gecombineerd met technologische skills zorgde voor de creatie en commercialisering van digitale oplossingen die tegemoetkomen aan de behoeften van de bouwsector. Als je op zoek bent naar een uitdagende positie waarin je jouw salesvaardigheden kunt benutten en mee kan groeien met een succesvolle en internationale scale-up, dan is dit de perfecte kans voor jou.

Wie ben jij?

Je hebt enkele jaren commerciële werkervaring in oplossingenverkoop. Je bent gedreven, doelgericht, enthousiast en ondernemend. Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans, vlotte beheersing van Engels. Je bent communicatief, analytisch en sterk in het actief luisteren naar klanten. Tot slot, je werkt graag bij een sterk groeiende scale-up. Je houdt van de vrijheid om zaken op jouw manier aan te pakken maar werkt ook graag in team. Je bent op je best in een dynamische, transparante en no-nonsense omgeving met aandacht voor de mens.

Contactez-nous

Avec son regard empathique pour l’individu et sa passion pour la connexion vous êtes entre de bonnes mains chez M18.

Contact

Diëgo Arshad

Contact
Diëgo Arshad

Vous souhaitez obtenir nos dernières informations par e-mail? Abonnez-vous à notre newsletter et ne manquez aucune opportunité !