HR
Permanent

Publié le

11 juillet, 2023
Antwerpen

KEY ACCOUNT MANAGER

Spreekt een commerciële job naar de Life Sciences, Chemie, Energy & Infra sector jou erg aan? Ben jij iemand die ervan houdt om een klantenbestand  op te bouwen en te onderhouden? Is werken in een jonge, dynamische en ondernemende organisatie echt iets voor jou? Lees dan zeker verder !

Deze vacature is al ingevuld, bedankt voor de intresse.

Indien u wenst kan u alsnog u contact gegevens achterlaten en kijken wij of wij u aan een gelijkaardige Vacature kunnen koppelen.

Over deze kans

Als Key Account Manager haal jij samen met je teamgenoten in België de commerciële doelstellingen binnen, alsook focus je op internationale opportuniteiten in de markt. Jouw functie zal bestaan uit het beheren van bestaande klanten alsook het verder uitbouwen van de klantenportefeuille binnen deze specifieke sectoren. Je sluit contracten op lange termijn af met je klanten en schakelt jouw collega’s (consultants) in om de projecten te staffen.

 

Over onze klant

STAR, een van oorsprong Nederlands bedrijf, is marktleider in het staffen van projecten voor de verduurzaming en energietransitie van onze maatschappij. Vandaag zijn hun 2200 specialisten actief in de Petrochemie, Energie en Infra, en sinds een tweetal jaar ook in de Life Sciences sector. Ze  hebben de ambitie om deze activiteit verder uit te bouwen in België, maar ook internationaal!  

Wie ben jij?

Je hebt een 5-tal jaar ervaring in een commerciële functie en affiniteit binnen de specifieke sectoren. Je krijgt een kick bij het behalen van resultaten, je houdt van werken met targets en zoeken naar oplossingen. Ook werk je zeer autonoom en tegelijk ook relationeel en teamgericht. Tot slot, je bent ambitieus en wil je meegroeien met STAR!

Contactez-nous

Avec son regard empathique pour l’individu et sa passion pour la connexion vous êtes entre de bonnes mains chez M18.

Contact

Katrien Ghys

Contact
Katrien Ghys

Vous souhaitez obtenir nos dernières informations par e-mail? Abonnez-vous à notre newsletter et ne manquez aucune opportunité !