HR
Permanent

Publié le

14 novembre, 2023
Sint-Niklaas

REGIO SALES MANAGER

Wil jij impact maken binnen een sterk groeiende, dynamische organisatie in regio Oost-Vlaanderen? Ben jij als Office/Business Manager op zoek naar de next step? En ben jij een enthousiaste durver die collega’s onder de vleugels neemt en hen, via een lead by example manier van werken, naar een hoger niveau brengt? Lees dan zeker verder!

Deze vacature is al ingevuld, bedankt voor de intresse.

Indien u wenst kan u alsnog u contact gegevens achterlaten en kijken wij of wij u aan een gelijkaardige Vacature kunnen koppelen.

Jouw uitdaging

Als Sales Manager bouw je actief mee aan het indrukwekkende groeiverhaal van JobFIXers, en ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een groep van 10 kantoren, elk met 2 consultants, in de regio Antwerpen. Je werkt nauw samen met consultants en zorgt voor de ontwikkeling van je team (binnendienst en buitendienst).   In deze rol krijg je de kans om een blijvende impact te maken op de groei van de kantoren, evenals op het succes van de uitzendkrachten en de bedrijven die zij bedienen. Je zult betrokken zijn bij het opzetten van strategische planning, coaching, en het behalen van verkoopdoelstellingen.  Je volgt de kantoren dagelijks op en stuurt bij waar nodig zodat de omzettargets behaald worden. Dit doe je door vanuit jouw commercieel inzicht en ervaring de teams te coachen en trainen on-the-job. Door lead by example zet je de theorie om in de praktijk: samen gaan jullie de baan op, bezoeken prospecten en klanten en toon jij hoe ze succesvol kunnen zijn. Na afloop zorg je voor opbouwende feedback en een feilloze debriefing aan de binnendienst zodat zij meteen aan de slag kunnen.  Op die manier ben jij de ondernemende stuurman/vrouw die aan het roer staat en ervoor zorgt dat regio Antwerpen groeit, zowel in omzet als op team en service vlak.  

Over onze klant

JobFIXers, een dochteronderneming van BOEMM! zet in op kwalitatieve plaatsingen met de beste match tussen werkzoekenden en bedrijven en gaan voor een premium service. Ze focussen zich op kmo’s en streven steeds naar een uitzendcontract dat uiteindelijk wordt omgezet in een vast contract.    BOEMM!, de holding boven JobFIXers, is een snelgroeiende HR-dienstverlener met een sterke focus op de Vlaamse markt. Sinds de oprichting in 2017 kennen ze een indrukwekkend groeitraject, met ondertussen meer dan 75 vestigingen in Vlaanderen en een verwachte jaaromzet van €80M voor 2023. 

Wij willen jou ontmoeten omdat:

Als ideale kandidaat beschik je over: 
  • Minimum 2-3 jaar ervaring als sales in de uitzendwereld en bent klaar voor de next step; 
  • Bewezen succes in het behalen van de verkoopdoelstellingen;  
  • Affiniteit met de bouwsector of maakindustrie; 
  • Vloeiend in het Nederlands met enkele noties West-Vlaams 😉. 
Herken jij jezelf in de volgende eigenschappen? 
  • Sterke motivatie en zin om uitdagingen aan te gaan en targets te overshooten; 
  • Aanpassingsvermogen om met verschillende soorten klanten om te gaan; 
  • Communicatief en luistervaardig om de noden van klanten te begrijpen en hierop in te spelen; 
  • Hands-on doener die komt met out of the box oplossingen; 
  • Manager die gelooft in lead by example en steeds klaarstaat voor zijn/haar team om het goede voorbeeld te geven; 
  • Klant- en kandidaat gericht met aandacht voor de juiste service! 

Contactez-nous

Avec son regard empathique pour l’individu et sa passion pour la connexion vous êtes entre de bonnes mains chez M18.

Contact

Frauke Taverniers

Contact
Frauke Taverniers

Vous souhaitez obtenir nos dernières informations par e-mail? Abonnez-vous à notre newsletter et ne manquez aucune opportunité !