HR
Permanent
Published on
Brussel

ACCOUNT MANAGER

Ben je gepassioneerd door de horecawereld en het aanbieden van oplossingen op maat? Wil je deel uitmaken van het enige sectorspecifieke sociaal bureau van het land? Ben jij op zoek naar een bedrijf dat waarde hecht aan persoonlijke groei, teamwork, transparantie en eerlijkheid? Als dat zo is, willen wij jou beter leren kennen. Keep scrolling! 

Deze vacature is al ingevuld, bedankt voor de intresse.

Indien u wenst kan u alsnog u contact gegevens achterlaten en kijken wij of wij u aan een gelijkaardige Vacature kunnen koppelen.

Jouw challenge

Als Account Manager, ben je de drijvende kracht achter het uitbreiden en onderhouden van het klantenbestand van Horecafocus Group binnen jouw regio, Brussel & Wallonië. Je analyseert en begrijpt de behoeften van de klanten, voert succesvolle contractonderhandelingen en biedt continue begeleiding. In deze dynamische rol ben je voornamelijk bezig met het ontmoeten van klanten, maar je hebt ook de ruimte om je administratie bij te houden op kantoor. Als je op zoek bent naar een uitdagende positie waarin je jouw verkoopvaardigheden kunt benutten en de diensten actief kunt promoten, dan is dit de perfecte kans voor jou.   

Wie is Horecafocus

Horecafocus Group is een sociaal bureau en biedt een uitgebreide oplossing voor horecaondernemingen die behoefte hebben aan professionele ondersteuning op het gebied van personeelsbeheer. Deze dienstverlening omvat diverse aspecten, variërend van het beheer van salarisadministratie via een geavanceerd digitale platform tot het verstrekken van juridisch advies.

En wat hen uniek maakt:

  • Sterk groeiende KMO 
  • Staan in voor de commerciële vrijheid van horecaondernemingen 
  • Opleidingen en groeitrajecten voor werknemers 
  • Autonomie staat voorop 
  •  

Waarom Horecafocus jou zoekt:

  • Minimum 1-2 jaar ervaring in een buitendienst sales functie 
  • Vloeiend Frans taligheid met een vlotte beheersing van het Nederlands  
  • Affiniteit met de horeca 
  • Goede computervaardigheid  
Klinkt dit als de perfecte match? Solliciteer nu! 📩 

Contacteer ons

Bij M18 begrijpen we dat je op zoek bent naar meer dan alleen een job. Je bent op zoek naar een kans om je volledige potentieel te benutten, om te groeien en te bloeien in een werkomgeving die bij jou past. En daar zijn wij voor.

Contact

Tamara

Contact
Tamara

Wil je het nieuwste rechtstreeks in je inbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele kans!