IT
Permanent
Published on
12 oktober, 2023
Brussel

CUSTOMER SUCCESS MANAGER

Vind jij het leuk om in contact te komen met klanten en hen te ondersteunen om het maximale uit het Saas-platform te halen? Wil jij graag een snel groeiende scale-up helpen grip te krijgen op de Belgische markt door de drijvende kracht te zijn achter de adoptie en het gebruik van hun oplossingen? Lees zeker verder!

Deze vacature is al ingevuld, bedankt voor de intresse.

Indien u wenst kan u alsnog u contact gegevens achterlaten en kijken wij of wij u aan een gelijkaardige Vacature kunnen koppelen.

 Over deze kans

Als Customer Success Manager werkt je mee aan de groei van Teamoty in België en op termijn in de Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze on-boarding van klanten (inclusief het configureren van de software), beantwoordt hun vragen en zorgt ervoor dat klanten tevreden zijn en blijven. Ook kun je door regelmatig klantencontact nieuwe aanvragen identificeren welke je bespreekt met je collega Business Developer. 

Over onze klant

Teamoty is een Saas-software scale-up gespecialiseerd in de bouwsector. Het bedrijf is van oorsprong Frans maar ondertussen wereldwijd actief. Als innovatieve scale-up zorgt Teamoty voor de modernisering en optimalisatie van het supply chain management. In 2018 zagen een professional op het gebied van Lean Construction-methodologie en een software-expert de nood aan innovatieve tools en digitale oplossingen. Hun zakelijke visie gecombineerd met technologische skills zorgde voor de creatie en commercialisering van digitale oplossingen die tegemoet komen aan de behoeften van de bouwsector. Als je op zoek bent naar een uitdagende positie waarin je jouw salesvaardigheden kunt benutten en mee kan groeien met een succesvolle en internationale scale-up, dan is dit de perfecte kans voor jou.   

Wie ben jij?

Je hebt enkele jaren ervaring in een Customer Success rol in oplossingsgerichte verkoop, liefst software gericht en een affiniteit met de bouwsector is een voordeel. Je bent gedreven, doelgericht, enthousiast en ondernemend. Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans, met een vlotte beheersing van het Engels. Je bent communicatief, analytisch en sterk in het actief luisteren naar klanten. Tot slot, je werkt graag bij een sterk groeiende scale-up. Je houdt van de vrijheid om zaken op jouw manier aan te pakken maar werkt ook graag in team. Je bent op je best in een dynamische, transparante en no-nonsense omgeving met aandacht voor de mens. 

Contacteer ons

Bij M18 begrijpen we dat je op zoek bent naar meer dan alleen een job. Je bent op zoek naar een kans om je volledige potentieel te benutten, om te groeien en te bloeien in een werkomgeving die bij jou past. En daar zijn wij voor.

Contact

Tamara Sharafyan

Contact
Tamara Sharafyan

Wil je het nieuwste rechtstreeks in je inbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele kans!