Industrie
Permanent
Published on
2 oktober, 2023
Antwerpen

SERVICE COORDINATOR BELGIË

Ben jij een people manager die steeds streeft naar het beste voor hun team? Ben jij een krak in het opsporen van mogelijke kostenbesparingen en het stroomlijnen van procedures? Dan is dit je kans om mee te groeien en een sleutelrol te spelen in deze organisatie!

Deze vacature is al ingevuld, bedankt voor de intresse.

Indien u wenst kan u alsnog u contact gegevens achterlaten en kijken wij of wij u aan een gelijkaardige Vacature kunnen koppelen.

Over deze kans

Als Contract Manager/Service Coördinator België ben je verantwoordelijk voor het effectief aansturen en ondersteunen van de Service afdeling van een van de twee business units binnen het bedrijf, met als doel uniformiteit in richtlijnen en procedures te bereiken en operationele processen te optimaliseren. Je speelt een cruciale rol in het implementeren van beleidslijnen om afdelingsdoelen te bereiken, met bijzondere aandacht voor budgettaire doelstellingen, kostenbeheersing, klantrelatiebeheer, en het verbeteren van diensten en servicecontracten. Je leidt een team van 20 medewerkers en rapporteert aan de Directeur van de business unit.

Over onze klant

Onze klant is een grote internationale groep met een cluster van bedrijven in België. Het bedrijf biedt technische oplossingen en diensten aan op maat van hun klanten, voornamelijk bedrijven (B2B) en institutionele klanten. In een latere fase geven we je graag meer informatie

Wie ben jij?

Jij hebt ervaring in het aansturen van operationele teams en het stimuleren van een positieve bedrijfscultuur. Je hebt reeds min 5 jaar werkervaring binnen de technische service industrie en hebt in het verleden al succesvol afdelingsprestaties geoptimaliseerd. Daarnaast heb je uitstekende communicatie skills in het Nederlands en Engels, met een goed niveau van het Frans.

Contacteer ons

Bij M18 begrijpen we dat je op zoek bent naar meer dan alleen een job. Je bent op zoek naar een kans om je volledige potentieel te benutten, om te groeien en te bloeien in een werkomgeving die bij jou past. En daar zijn wij voor.

Contact

Katrien Ghys

Contact
Katrien Ghys

Wil je het nieuwste rechtstreeks in je inbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele kans!