Het juiste personeel aanwerven met de hulp van M18

Personeel aanwerven

Wil jouw bedrijf nieuw personeel aanwerven? Bij de zoektocht naar nieuwe medewerkers komt heel wat kijken. Heb je hier zelf geen tijd voor? Of beschik je niet over de juiste experts om dit proces in goede banen te leiden? Dan kun je hiervoor een beroep doen op een gespecialiseerd rekruteringsbureau zoals M18.

Het juiste personeel aanwerven is belangrijk

Je personeel is de drijvende kracht achter je onderneming. Het is dus belangrijk dat je de juiste mensen aanneemt. Bij personeel aanwerven ligt de focus vaak op ervaring, vaardigheden en opleiding. Maar er is een diepere laag die cruciaal is voor langdurig succes binnen jouw bedrijf: de cultuurmatch en de persoonlijke klik tussen werkgever en werknemer.

Bij M18 begrijpen we dat een werknemer aanwerven meer is dan het invullen van een vacature. Het gaat om het vinden van mensen die niet alleen qua vaardigheden passen, maar ook naadloos aansluiten bij de cultuur en waarden van jouw organisatie.

Personeel aanwerven

De impact van je bedrijfscultuur bij het werven van nieuwe werknemers

Je verwacht het misschien niet meteen, maar je bedrijfscultuur heeft een grotere impact op nieuwe werknemers dan je zou denken. Verschillende studies hebben aangetoond dat werknemers die goed passen binnen de bedrijfscultuur meer tevreden, gemotiveerd en productiever zijn en langer bij een bedrijf blijven.

Personeel aanwerven en je bedrijfscultuur doorgronden gaan hand in hand

Daarom zetten wij sterk in op het doorgronden van zowel de cultuur van jouw bedrijf als de persoonlijkheid en waarden van potentiële kandidaten. Dit maakt het wervingsproces niet alleen effectiever maar zorgt ook voor gelukkigere werknemers die zich volledig inzetten voor hun werk.

Personeel aanwerven

Verder kijken dan het cv

Bij het aanwerven van personeel kijken wij verder dan de indrukwekkende cv’s en vaardighedenlijsten van potentieel nieuwe werknemers. Wij geloven in de kracht van persoonlijke interactie. Onze aanpak is dan ook gericht op het ontdekken van de persoon achter het cv.

Hoe past deze persoon binnen het team? Wat zijn hun drijfveren en hoe kunnen deze bijdragen aan de dynamiek en de groei van jouw bedrijf? Deze vragen zijn essentieel bij het vinden van de juiste kandidaten die niet alleen voldoen aan de jobvereisten, maar ook floreren binnen jouw organisatie.

Personeel aanwerven

Persoonlijke aanpak

Wij hanteren steeds een persoonlijke aanpak tijdens het aanwerven van personeel. Ons ervaren team gaat met jou in gesprek om grondig te begrijpen wat jouw bedrijf uniek maakt. Dit gaat verder dan standaard interviews en functiebeschrijvingen.

We zijn jouw strategische partner en streven ernaar om duurzame relaties op te bouwen van mens tot mens. Bovendien betrekken wij je actief bij het proces, waarbij we gezamenlijk de kenmerken en waarden definiëren die jouw bedrijf onderscheiden.

Personeel aanwerven

Succesvolle samenwerkingen

Wij zijn trots op de talrijke succesvolle samenwerkingen die wij al tot een goed einde brachten. Benieuwd wat enkele van onze tevreden klanten te zeggen hebben over ons? Lees het hieronder!

Laat je bijstaan in je zoektocht naar het juiste personeel

Ben je klaar om jouw aanwervingsproces te transformeren en een team te vinden dat echt past bij de visie en cultuur van jouw bedrijf? Neem dan snel contact met ons op en ontdek hoe onze benadering van personeel in dienst nemen het verschil kan maken voor jouw organisatie. Wij helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen.

Deel deze blog op :

Gerelateerde berichten

De kracht van rekruteringsbureau M18: onze mensgerichte aanpak

Recruiter Antwerpen: vertrouw op M18 als jouw partner

Wil je het nieuwste rechtstreeks in je inbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele kans!​