Telecom/ICT
Permanent

Publié le

19 janvier, 2024
Brussel

KEY ACCOUNT MANAGER

Ben jij op zoek naar een uitdagende solution sales rol met focus op klantenbeheer met up- en cross selling? Hou jij ervan om te werken voor een organisatie in volle expansie en bouw je graag mee aan dit avontuur? Spreekt werken in de telecom en/of bouwsector jou aan? Lees dan zeker verder!

Deze vacature is al ingevuld, bedankt voor de intresse.

Indien u wenst kan u alsnog u contact gegevens achterlaten en kijken wij of wij u aan een gelijkaardige Vacature kunnen koppelen.

Over deze kans

Als Key Accountmanager beheer je van A-Z een 10-tal key accounts in België met als doel om deze verder te ontwikkelen en te laten groeien. Jouw klanten zijn bouwondernemers, fiberbedrijven en telecom operatoren.      Dit doe je door relaties op te bouwen op verschillende niveaus bij de klant en ervoor te zorgen dat je de klant door en door leert kennen en weet welke richting deze uit evolueert. Je luistert actief, spot continue nieuwe opportuniteiten (up- en cross-selling) en speelt hierop in. Je bespreekt samen met de leveranciers de potentiële projecten om op maat- en aangepaste oplossingen aan te bieden. Je maakt offertes en bespreekt/onderhandelt deze met de klant, en je lost problemen op.   Naast jouw commerciële taken, ben je ambitieus door mee na te denken over de commerciële strategie op account niveau. Voor de grootste klanten bereid je Account plannen voor alsook ‘rolling forecasts’, belangrijk voor de aankoopafdeling. Je bouwt mee aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf om zo samen met jouw collega’s de doelen te behalen.    

Over onze klant

Amadys is marktleider in ‘passive equipment’ voor de nutssector: telecom, elektriciteit, water en gas. Samen met leveranciers ontwikkelt Amadys proactief ideeën om in te spelen op nieuwe marktontwikkelingen of specifieke klantbehoeften. Zij vormen morgen, nu!   Bij Amadys zijn 450 sterk gemotiveerde experts actief in België, Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Denemarken, Oostenrijk en Slowakije. Samen zorgen ze voor een omzet van meer dan €450 miljoen. Klanten van Amadys zijn nutsbedrijven in de telecom en energiesector, alsook bouwbedrijven.    Amadys is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf en sinds een jaar maken zij deel uit van Netceed, een wereldwijde distributeur van infrastructuur apparatuur en materialen voor telecom en energiebedrijven met een totale omzet van € 2 miljard.   

Waarom wij jou willen

Je hebt reeds ervaring in de telecom of bouwsector en interesse in techniek/telecom. Daarnaast heb je een aantal jaar ervaring in solution selling en beheer van grote accounts. Je bent vloeiend in het Nederlands en hebt een goed niveau van het Frans en Engels. En ‘last but not least’, je bent resultaatgericht, hands-on, ondernemend, relationeel, empathisch en commercieel ingesteld.  

Contactez-nous

Avec son regard empathique pour l’individu et sa passion pour la connexion vous êtes entre de bonnes mains chez M18.

Contact

Katrien

Contact
Katrien

Vous souhaitez obtenir nos dernières informations par e-mail? Abonnez-vous à notre newsletter et ne manquez aucune opportunité !